5 Kasım 2016 Cumartesi

VPN Programları Arşiv RHT / leopic / RHT Web & Server Güvenliği

VPN Programları Arşiv / leopic / RHT

Web & Server Güvenliği







  
Arrow VPN Programları Arşiv / leopic / THT



Öncelikle selamunaleyküm arkadaşlar. 4 ay önce felan bi arkadaşım atmıştı arşivimde duruyordu sizinle paylaşmak istedim bi teşekür'ü çok görmezseniz sevinirim paylaşmak güzeldir.



• Konuyu yanlış yere açtıysam yetkili kişilerin dogru yere taşımasını rica ediyorum.


• SpotFlux



• SpotFlux Virtual Private Network servisi ücretsizdir. Diğer ücretli servisleri için para ödersiniz.

• Çalışmaması durumunda resmi sitesinden edinebilirsiniz. İnternette dolaşan full sürümlerin geneli virüslüdür. 2-3 özellik fazlalığı için bu riske girmeyin.
Günümüzde Vpn piyasası da virüs pazarı haline gelmiştir. Resmi sitelerine başvurmanızı tavsiye ederim. 




• Tor Browser





•FAYDALARI

• 1. İnternette bulunma ihtimalinizi neredeyse imkansız kılar.
• 2. Deep Web girebilirsiniz.
• 3. İnternette serbest ve yüksek güvenlikte dolaşabilirsiniz.

• VE ÜCRETSİZ.




• TunnelBear


• TunnelBear Virtual Private Network servisi ücretsizdir. Diğer ücretli servisleri için para ödersiniz.

• Çalışmaması durumunda resmi sitesinden edinebilirsiniz. İnternette dolaşan full sürümlerin geneli virüslüdür. 2-3 özellik fazlalığı için bu riske girmeyin.
Günümüzde Vpn piyasası da virüs pazarı haline gelmiştir. Resmi sitelerine başvurmanızı tavsiye ederim. 




• Zenmate




• Zenmate servisi tarayıcı üzerinde çalışan bir eklentidir. Çalışma mantığı vpn ile aynıdır.

• kullandığınız tarayıcıya göre verdiğim adreslerden yükle,çalıştır vs. vs. butonuna basarak kurabilirsiniz. Kullanımı gayet basittir. Çözmesi tahmini 30 sn.nizi alıcaktır.


• Aslında tek tek indirme linklerinizi vericektim ugraşmayın diye hepsini tek bi paket'te vermek istedim  indirme linkine geçelim.


• Arşiv'i indirerek bu söyledigim vpn'lerin kurulum dosyaları içindedir rahatca indirebilir rahatca kullanabilirsiniz.


• Arşiv'den görüntüler ; 
Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.

• Arşiv'den görüntüler ; 
Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.


• VPN Programlar'ı arşiv'ini indirmek için tıkla.

• arşiv şifre'si : leopic


• Virustotal ; Tıkla virüstotal'a git.



• Okadar emek gösterip sizinle paylaşmak istedim tek istegim bi teşekür etmeniz onuda çok görmezseniz sevinirim başka bi konu'da görüşmek üzere saglıcakla kalın 






PureVPN Ücretsiz İndirme - En Hızlı ve En Güvenilir VPN

Genel Güvenlik /RHT/



PureVPN Ücretsiz İndirme - En Hızlı ve En Güvenilir VPN


Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.


Öncelikle Selamlar RHT Ailesi forumda çogu kişi log tutmayan ve hızlı vpn arıyor bende bir vpn buldum ücretli ancak biz bunu ücretsiz indirip kullanacagız ve ek olarak Diger VPNler gibi interneti yavaşlatmıyor aksine hızlandırıyor ve log tutmuyor herneyse konumuza geçelim nasıl indirebilirsiniz ve kullanabilirsiniz.
Videolu anlatım aşagıdadır (kendi çekimimdir)

1-Öncelikle Bu LİNKE TIKLA ve PureVPN yi indirin
(Alternatif Link)
2-PureVPN i kurun.
3-PureVPN i açıp kayıt olun
4-Mailinize gelen linkteki kodu onaylayın.
5-VPN giriş bilgileriniz e-posta adresinize gönderilecektir
6-VPN ye giriş yapıp dilediginiz kategoriyi,ülkeyi ve protokolü seçerek kullanabilirsiniz.

Videolu Anlatım (1o8oP HD) :
https://youtu.be/eNzDvNsVlH8

Virustotal : https://www.virustotal.com/tr/file/e...is/1470679314/



En iyi 10 ücretli ve ücretsiz vpn programı /RHT/

Network



En iyi 10 ücretli ve ücretsiz vpn programı


Öncelikle ön yargılarınızdan kurtulun. Ücretsiz vpn denilince aklınıza kesinlikle kalitesiz hizmet gelmesin. Tam aksine aşağıda sizlere sunacağım vpn programlarını hem ücretsiz kullanabileceksiniz hem de bu programlardan tam verim alabileceksiniz. Şunu da eklemek istiyorum.

En kaliteli VPN programı için tıklayın!

Bazen can sıkıcı reklamlarla karşılaşabilir hatta kullanım kotasını aşınca: “Ücretsiz kullanım kotası doldu, lütfen premium paket alın” gibi uyarılar canınızı sıkabilir. Hele ki ucuz etin yahnisi yenmez diyenlerdenseniz sizi HideMyAsskullanmaya davet ediyorum.Konuya geçmeden sizleri vpn hakkında kısaca bilgilendirmek istiyorum.
Vpn özgürlük demektir. İstediğiniz siteye girmek ve arkanızda da iz bırakmamak demektir. İşte bunları gerçekleştirebileceğiniz en iyi ücretli ve ücretsiz vpn programları;
Birbirinden kaliteli 7 ücretli ve ücretsiz vpn programı
1. Hidemyass



Hidemyass günden güne kendini yenileyen en çok IP adresine sahip olan ve her bir kullanıcısına farklı IP adresi veren başarılı bir VPN programıdır. Onlarca ülke içerisinde istediğinizi seçip bağlanabilir ve herhangi bir engele takılmadan, özgürce internette dolaşabilirisiniz. 

Yani tüm yasaklı sitelere rahatlıkla giriş yapabilirsiniz!


Kullanımı kolay ve detaylı sunumunu yaptığım bu program ile yasaklı tüm sitelere girebilirsiniz. Aylık sadece 10 dolar ödeyerek, isterseniz mobil ödeme seçeneği ile de satın alarak, en kaliteli VPN hizmetlerinden birine sahip olabilirisiniz.

Hidemyass %43 indirim kazanmak için tıklayın!


2.IPVanish


Son zamanlarda müthiş atak yapan ve Türkiye’de de sunucuya sahip olan müthiş bir VPN şirketi. Bincelerce IP, mükemmel İngilizce müşteri hizmetleri ve süper hızlı sunucuları ile bu hizmetten kesinlikle memnun kalacaksınız.

IPvanish’in en sevdiğim özelliği hızlı olması. Eğer ki çok fazla dosya indirmek ve Full HD video izlemek istiyorsanız Ipvanish kesinlikle ilk tercihiniz olmalı.
IPvanish %46 indirim kazanmak için tıklayın!



3.ExpressVPN





Sunucu sayısı az olsa da hız konusunda kesinlikle ödün vermeyen başarılı bir vpn programı. Kopma sorunu yaşamayacağınız, çok hızlı bir şekilde dosya indirip-yükleyebileceğiniz ve ayrıca diğer programlarda da olduğu gibi yasaklı sitelere gönül rahatlığı ile erişip kimliğinizi gizleyebileceğiniz bir hizmet.



ExpressVPN’i satın almak için hemen tıkla



4. Kepard-365 Gün ücretsiz




Kaliteli ve ücretsiz VPN programlarından biri olan Kepard inanması zor ama tam 365 gün ücretsiz deneme sunuyor. Ama bu denemeyi günlük sadece 30 dakika kullanabiliyorsunuz. Eğer çok sık VPN kullanan biri değilseniz Kepard VPN tam sizin için. Programı indirip kurduğunuzda karşınıza kullanımı çok kolay bir arayüz çıkacak. Ben Almanya sunucuna bağlandım. Oldukça memnun kaldım. Sizlere de tavsiye ediyorum.

Kepart VPN için tıklayın

5.Hotspot shield


Vpn programlarının ağa babası. Hem ücretsiz hem de bol reklamlı bir vpn programı istiyorsanız Hotspot shield tam sizlik. Ücretsiz versiyonda sadece Amerika sunucusuna bağlanabilirsiniz. Ping değerleriniz oldukça yüksek olacaktır fakat sunucular kaliteli olduğu için video izlerken sıkıntı yaşamazsınız. Ama hem uygun fiyata vpn arıyor hem de reklamlarla uğraşmak istemiyorsanız hemen aşağıdaki linke tıklayın ve kaliteli VPN’in tadını çıkarın.

VPN için tıklayın

6.Tunnelbear


Oldukça hızlı ve kullanımı da çok basit olan bir program. Amerika, Almanya, İngiltere ve Kanada olmak üzere dört faklı sunucuda hizmet veriyor bizlere. Ücretsiz versiyonlarının yanında tabi ücretli versiyonları da bulunmakta. Bu VPN’de gördüğüm en büyük sıkıntı aylık kullanım kotasının 500mb olması.

Profesyonel VPN için tıklayın


7.Spotflux

Türkiye’de son zamanlarda oldukça popülaritesi artan ve belki de HotSpot’tan sonra en çok kullanılan VPN programıdır. Böylesine hızlı bir yükselişin gerekçesini SpotFlux’un ücretsiz ve sınırsız olarak kullanılmasına bağlıyorum. Ayrıca bu hizmet ne kadar kullanıcı dostu görünse de sadece Amerika sunucusuna bağlanması ve oldukça da yavaş olması programın tüm karizmasını yerle bir ediyor.

VPN İçin Tıklayın

8. SecurityKISS


Diğer bir ücretsiz vpn hizmet. Bu ücretsiz VPN’in de kötü yanları bulunmakta. SecurityKISS ücretsiz planında maalesef düşük hızlı sunucuları kullanmış. Bunun yanı sıra sadece İngiltere, Amerika, Almanya ve Fransa sunucularına bağlanabiliyorsunuz. Her ne kadar üç farklı platform; OpenVPN, PPTP, P2TP’de çalışıyor da olsa, SecurityKISS günlük kullanım kotasını 300mb olarak belirlemiş. Yani en fazla HD olarak 20 dakikalık bir video izleyebilirsiniz.

9. VPN On Click


Pek yeni pek de hızlı vpn programlarından bir tanesi. Ücretsiz sürümde sadece Avrupa sunucularını kullanabiliyorsunuz ki bu da bizim işimize gelir çünkü sunucu ne kadar yakın olursa alacağımız verim o kadar yüksek olur. Almanya sunucusuna bağlanarak bu programı kullandım. Gayet başarılı. Şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.

VPN İçin Tıklayın

10.OpenVpn


Çok da tavsiye etmediğim diğer bir ücretsiz vpn programı. Oldukça kullanışlı ama çok sınırlı bir program. Her ne kadar reklamlarla uğraşmasanız da aylık 100mb limit gerçekten çok yetersiz.
Bu yazımda sizlere tamamen ücretsiz vpn programlarını derleyip sundum. Kullanmak istediğiniz programı seçerken lütfen incelemelerimi göz önünde bulundurun. Elbette ücretsiz varken bu tarz programlara para vermenin bir anlamı yok ama ilerde sürekli karşılaşacağınız limitler ve sinir bozucu reklamlar canınızı bir hayli sıkacaktır. Benim fikrimi soracak olursanız. 3-5 liranıza kıyıp sınırsız vpn programlarını denemenizi tavsiye ediyorum. Bu konuda çok kaliteli iş çıkaran

VPN için tıklayın




Mobil VPN Programları

Network

DashVpn, VpnEasy, ZPN   PROGRAMLARINI TERCİH EDİYORUM 




VPN Bağlantısı Oluşturma | Windows 7 ve 8 | THT Farkıyla |

Web & Server Güvenliği



   
VPN Bağlantısı Oluşturma | Windows 7 ve 8 | THT Farkıyla |


Arkadaşlar bu makalemde sizlere Vpn Nedir Vpn Bağlantısı nasıl kurulur ondan bahsedeçegim uygulanmasa bile bilinmesi gereken bir makale mübarekler 
Öncelikle VPN nedir ondan bahsedelim . . 
Sanal özel ağlar (VPN), özel veya Internet gibi ortak ağlar üzerindeki noktadan noktaya bağlantılardır. VPN istemcisi, VPN sunucusu üzerindeki sanal bir bağlantı noktasına sanal bir arama gerçekleştirmek için, tünel protokolleri adı verilen özel TCP/IP tabanlı protokolleri kullanır. Tipik bir VPN dağıtımında, istemci, Internet üzerinden uzaktan erişim sunucusuyla sanal noktadan noktaya bağlantı başlatır. Uzaktan erişim sunucusu aramaya yanıt verir, arayanın kimliğini doğrular, verileri VPN istemcisi ile kuruluşun özel ağı arasında aktarır.

Veriler, noktadan noktaya bağlantıyı taklit etmek amacıyla üstbilgi kullanılarak kapsüllenir veya sarılır. Üstbilgi, verilerin bitiş noktalarına erişmeleri için, paylaşılan veya ortak ağ üzerinden çapraz geçebilmelerine olanak veren yönlendirme bilgileri sağlar. Özel ağ bağlantısını taklit etmek için, gönderilen veriler gizlilik amacıyla şifrelenir. Paylaşılan veya ortak ağda ele geçirilen paketlerin şifreleri, şifreleme anahtarları olmadan çözülemez. Özel ağ verilerinin kapsüllendiği ve şifrelendiği bağlantı VPN bağlantısı olarak bilinir.

VPN Bağlantısı


İki tür VPN bağlantısı vardır:
  • Uzaktan erişim VPN
  • Siteden siteye VPN
Uzaktan erişim VPN

Uzaktan erişim VPN bağlantıları, evinden çalışan veya yolda olan kullanıcıların, Internet gibi ortak bir ağ tarafından sağlanan altyapıyı kullanarak özel ağ üzerindeki bir sunucuya erişmelerine olanak verir. Kullanıcı açısından bakıldığında VPN, bilgisayarla (VPN istemcisi) kuruluşun sunucusu arasında noktadan noktaya bir bağlantıdır. Mantıksal olarak veriler, adanmış bir özel ağ üzerinden gönderiliyormuş gibi göründüğünden, paylaşılan veya ortak ağın gerçek altyapısı önemli değildir.

Siteden siteye VPN

Siteden siteye VPN bağlantıları (yönlendiriciden yönlendiriciye VPN bağlantıları olarak da bilinir), kuruluşların farklı ofisler arasında veya diğer kuruluşlarla ortak bir ağ üzerinden yönlendirilmiş bağlantılar kullanabilmelerine olanak verirken, iletişim güvenliğinin sağlanmasına da yardımcı olur. Internet üzerinden yönlendirilmiş VPN bağlantısı, mantıksal olarak, adanmış geniş alan ağı (WAN) bağlantısı gibi çalışır. Aşağıdaki şekilde de gösterildiği gibi, ağlar Internet üzerinden bağlandıklarında, bir yönlendirici, paketleri VPN bağlantısı üzerinde başka bir yönlendiriciye iletir. Yönlendiriciler açısından VPN bağlantıları, veri bağlantısı katmanı bağlantısı olarak işlev görür.

Siteden siteye VPN bağlantısı özel bir ağın iki bölümünü birbirine bağlar. VPN sunucusu, bağlı bulunduğu ağa yönlendirilmiş bağlantı sağlar. Yanıtlayan yönlendirici (VPN sunucusu) arayan yönlendiricinin (VPN istemcisi) kimliğini doğrular ve karşılıklı kimlik doğrulama amacıyla, arayan yönlendirici de yanıtlayan yönlendiricinin kimliğini doğrular. Siteden siteye VPN bağlantısında, VPN bağlantısı üzerindeki iki yönlendiriciden birinden gönderilen paketlerin başlangıç noktaları tipik olarak yönlendiriciler değildir.

İki Uzak Siteyi Internet Üzerinden Bağlayan VPN



VPN bağlantılarının özellikleri

PPTP, L2TP/IPsec ve SSTP kullanan VPN bağlantıları aşağıdaki özelliklere sahiptir:
  • Kapsülleme
  • Kimlik doğrulama
  • Veri şifreleme
Kapsülleme

VPN teknolojisinde özel veriler, geçiş ağını çapraz geçmelerine izin verecek yönlendirme bilgilerini içeren bir üstbilgiyle kapsüllenir. 

Kimlik doğrulama

VPN bağlantılarında kimlik doğrulama üç farklı biçimde yapılır:
  1. PPP kimlik doğrulama kullanılarak kullanıcı düzeyinde kimlik doğrulama

    VPN bağlantısı oluşturmak için, VPN sunucusu bağlanmayı deneyen VPN istemcisinin kimliğini, Noktadan Noktaya Protokolü (PPP) kullanıcı düzeyinde kimlik doğrulama yöntemi kullanarak doğrular ve VPN istemcisinin uygun yetkilendirmeye sahip olduğunu onaylar. Karşılıklı kimlik doğrulama kullanılırsa, VPN istemcisi de VPN sunucusunun kimliğini doğrular; bu şekilde kendilerini VPN sunucuları gibi tanıtan bilgisayarlara karşı koruma sağlanır.
  2. Internet Anahtar Değişimi (IKE) kullanarak bilgisayar düzeyinde kimlik doğrulama

    Internet Protokolü güvenliği (IPsec) güvenlik ilişkisi oluşturmak üzere VPN istemcisi ve VPN sunucusu, bilgisayar sertifikaları veya önceden paylaşılan bir anahtar değişimi için IKE protokolünü kullanır. Her iki durumda da VPN istemcisi ve sunucusu, birbirlerinin kimliklerini bilgisayar düzeyinde doğrular. Bilgisayar sertifikası kimlik doğrulaması çok daha güçlü bir kimlik doğrulama yöntemi olduğundan daha fazla önerilir. Bilgisayar düzeyinde kimlik doğrulama yalnızca L2TP/IPsec bağlantıları için uygulanır.
  3. Veri kaynağı için kimlik doğrulama ve veri bütünlüğü

    VPN bağlantısı üzerinden gönderilen verinin, bağlantının diğer ucundan gönderilmiş olduğunu ve aktarım sırasında değiştirilmediğini onaylamak için, veride yalnızca gönderenin ve alanın bildiği bir şifreleme anahtarına dayalı şifreleme sağlama toplamı bulunur. Veri kaynağı için kimlik doğrulama ve veri bütünlüğü yalnızca L2TP/IPsec bağlantılarında kullanılabilir.

Veri şifreleme

Veriler, paylaşılan veya ortak geçiş ağından çapraz geçerken gizliliğinin sağlanması amacıyla gönderen tarafından şifrelenir ve şifreleri alan tarafından çözülür. Şifreleme ve şifre çözme işlemleri gönderenin ve alanın ortak kullandığı bir şifreleme anahtarına bağlıdır.

VPN bağlantısı üzerinden geçiş ağında gönderilen paketler ele geçirildiğinde, ortak şifreleme anahtarı olmadan hiç kimse için bir anlam ifade etmezler. Şifreleme anahtarının uzunluğu çok önemli bir güvenlik parametresidir. Şifreleme anahtarını belirlemek için hesaba dayalı teknikler kullanabilirsiniz. Ancak, bu tür teknikler, şifreleme anahtarları büyüdükçe daha fazla bilgi işlem gücü ve hesaplama süresi gerektirir. Bu nedenle, veri gizliliğini sağlamak için mümkün olan en büyük anahtar boyutunu kullanmak önemlidir.

Evet Şimdide Windows 7 üzerinde vpn bağlantısı kurmayı anlatalım 








Windows veya diğer işletim sistemleri genellikle entegre bir VPN desteğe sahip olduğu için VPN’ye bağlanmak çok kolay . Bu sebeple herhangi bir ekstra yazılım yükleme ihtiyacı hissetmeyin . Windows 7 ve Windows 8’de VPN’ye nasıl bağlanabileceğinizi sırasıyla görelim .

- Windows 7 ve VPN -

Windows 7’de VPN’ye bağlanmak için Windows tuşuna basın ve arama kısmına "VPN" yazıp çıkan sonucu Enterlayın .





Açılan pencerede "Internet Address" kısmına VPN sağlayıcınızın size verdiğin adresi ya da numerik IP adresini girin . "Destination ( Hedef Adı )" kısmına ise ; istediğiniz herhangi bir şeyi yazabilirsiniz . Bu kısım bağlantınızı hatırlayıp kullanmak için bulundurmak isteyeceğiniz herhangi bir kelime olabilir . Ardından"Next ( İleri )"ye tıklayın .





Gelen kısımda VPN sağlayıcınızın size verdiği kullanıcı adı ve şifreyi girin . 





Windows bu işlemden sonra konfigüre ettiğiniz VPN’ye sizi bağlayacaktır . Eğer bu işlemde "Şimdi bağlanma" kısmını işaretlerseniz , Windows sizin VPN bağlantınızı koruyacak ve daha sonra bağlanmak istediğinizde kolayca bağlanabileceksiniz .





Bağlantı tamamlandıktan sonra sağ alt köşede bulunan sistem araçları kısmındaki Ağ simgesine tıklayarak VPN bağlantınızı görebilirsiniz . Eğer bağlantıyı kesmek isterseniz üzerine tıklayıp bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz .





Kayıtlı olan VPN bağlantınızı silmek içinse , Ağ Bağlantılarıma girip VPN bağlantısı simgesinde sağa tıklayıp bağlantıyı silebilirsiniz .





- Windows 8 ve VPN - 

Windows 8’de VPN’ye bağlanma işlemleri de tıpkı Windows 7’deki gibi . Sadece arayüz farkından dolayı görsellik değişik gelebilir . Öncelikle arama kısmınaVPN yazıp çıkan sonuca girelim .





Açılan pencerede adres ve hedef kısımlarını dolduralım ardından ilerleyelim .





Ardından "Networks ( Ağlar )" kısmında kurduğunuz VPN’yi ismiyle birlikte görürsünüz . "Connect (Bağlan)" butonuna tıklayın . 





Kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapın .





VPN’ye bağlanmak için "Bağlan" seçeneğini , bağlantıyı kesmek için de "Bağlantıyı Kes" seçeneğini kullanabilirsiniz .





VPN ağını silmek içinse Ağ Bağlantılarıma girip görünen VPN’de sağa tıklayarak "Delete (Sil)" ile silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz .








VPN Kullananlar Dikkat!

Web & Server Güvenliği  /RHT/



VPN Kullananlar Dikkat!


-VPN Kullanırken Güvenliğinizi Unutmayın-


TOR’un doğrudan bir VPN kurup Hotspot Shield, Tunnelbear, vs gibi çalışmamasından dolayı özellikle akıllı telefon kullanıcıları TOR’u zor ya da uğraştırıcı bulup, Apple Store&Google Market’te önlerine gelen ücretsiz VPN programlarına balıklama atlıyorlar. Özellikle ücretsiz hizmet veren VPN programlarının nelere erişim sağlayabileceklerine dair birkaç hatırlatma yaptıktan ve uyarıda bulunduktan sonra daha seçici ve dikkatli olmamız gerektiğine inanacağınızdan şüphem yok.

-VPN hizmeti veren servisler, VPN aktif olduğu sürece internette nerede, ne zaman, neler yapmışsınız görebilirler. Bunun boyutu da hizmeti verenlerin beceri ve maddi kaynaklarına göre dar ya da geniş olabilir. Özellikle HTTPS gibi şifreli olmayan bağlantılarda, şifre bilginize ve yazışma içeriklerinize kadar her şeyi kayıt altına alabilirler.

-VPN hizmeti veren servislerin uygulamaları, bilgisayar ya da akıllı telefonunuza yüklediğinizde, verdiğiniz yetki ve kabul ettiğiniz kullanıcı sözleşmesine bağlı olarak cihazınıza farkında olmadığınız bir takım erişim izinleri (backdoor) açabilir. Bu düşük bir olasılık olmakla birlikte geçerliliğini her zaman korumaktadır. Özellikle kendini henüz kanıtlamamış ve piyasada yer etmemiş servislerde bu olasılık daha yüksek ve tehlikeli boyutlardadır.


-Bankacılık, eposta yazışmaları, vb. gibi kişisel olarak sizin için önemli olan hiçbir internet işlemini VPN aktifken gerçekleştirmeyiniz. Burada ücretli, ücretsiz VPN ve TOR dahil tüm uygulamalardan bahsediyorum.“VPN nasıl olsa ücretsiz ya, açık kalsın” yanılgısı sizi bir süre sonra VPN sanki cihazınızın bir parçasıymış alışkanlığına sürükler. Bankacılık, eposta yazışmaları, kişisel yazışmalar (chat), gibi yerlerde VPN’in aktif olmasına dikkat etmiyor hale gelirsiniz ve bu oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

-Diğer taraftan; özellikle kotalı internet kullanımında VPN aktif olduğu sürece, VPN’i aktif tutmak için siz kullanmasanız da arka tarafta interneti kullanır. Bu kullanımın boyutu hizmeti veren servise (şirkete) bağlı olmakla birlikte, küçük boyutlarda da olsa vardır ve az da olsa etkiler.
-Sonuç ve özet olarak; özel hiçbir işleminizi VPN servisleri, TOR gibi uygulamalar üzerinden yapmayınız. Mümkünse TOR’u tercih ediniz. Değilse yukarıdaki maddeleri anlayarak özenle hareket ediniz.


Not : Alıntıdır.





VPN Nedir Nasıl Kullanılır Detaylı Anlatım

Web & Server Güvenliği /RHT/


VPN Nedir Nasıl Kullanılır Detaylı Anlatım


VPN Nedir ?

VPN Virtual Private Network terimi Türkçe Sanal Özel Ağ anlamına gelmektedir.En basit ve anlaşılır haliyle internet üzerinde kurulu bilgisayarlardan oluşturulan sanal bir bağlantıdır. Bu ağlar farklı ülkelerde bulunduğu için sansürlenen sayfalara bağlanmanızı sağlar. VPN bağlantıları şifreli olduğu için yapmış olduğunuz veri alışverişleri takip edilemez


VPN Faydaları

- Okul veya iş ağına uzaktan ulaşmak için. Bu durumda VPN hizmeti, okul veya iş yeri tarafından sağlanır.
- Yasaklı web sitelerine giriş için. VPN sunucuları farklı konumlarda bulunabildiğinden ve verileri şifreleyerek gönderdiğinden, engelli web sitelerine erişmenize izin verir.
- Torrent indirmek gibi yasal veya yasadışı indirmeler için. Bittorrent’te gerçek güvenlik sağlamanın tek yolu, VPN’lerdir.
- Gizliliği ve güvenliği artırmak için. Tüm iletişiminizi ve bağlantılarınızı meraklı gözlerden korumak için VPN gibi bir hizmetten faydalanmanız gereklidir. Bir kafede şifresiz bir ağa bağlandığınızda, VPN sayesinde güvensiz ağın açıklarından etkilenmezsiniz.
- Ülkelere özel hizmetleri kullanmak için. Örneğin ABD’ye özel Netflix’i normal şartlarda Türkiye’den kullanmanız mümkün değil.


Zararlılardan koruma işlevleri

VPN kullanmak, tam anlamıyla güvende olduğunuz, her şeyden korunduğunuz anlamına gelmez. HTTPS’yi mümkün olduğunca kullanmaya devam etmeli, indirdiğiniz dosyalara dikkat etmelisiniz. Bazı VPN hizmetleri (özellikle mobil hizmetler), sizi virüs ve trojan’lara karşı koruyabiliyorlar.

Ücretsiz VPN hizmetleri

1 Just Free VPN ~ Simply the Best Free VPN | JustFreeVPN.com
USA VPN Setings:
Server: us.justfreevpn.com
PPTP Username: justfreevpn
PPTP Password: See Simply the Best Free VPN | JustFreeVPN.com
UK VPN Setings:
Server: uk.justfreevpn.com
PPTP Username: justfreevpn
PPTP Password: See Simply the Best Free VPN | JustFreeVPN.com
Canada VPN Settings:
Server: ca.justfreevpn.com
PPTP Username: justfreevpn
PPTP Password: See Simply the Best Free VPN | JustFreeVPN.com

—————————————————————————————————-
2 VPN Book ~ Free VPN • 100% Free PPTP and OpenVPN Service
Server #1: euro1.vpnbook.com
Server #2: euro2.vpnbook.com
Username: pptp
Password: 9jHbfKiN (See Free VPN • 100% Free PPTP and OpenVPN Service)

—————————————————————————————————-
3 Get US VPN ~ Get US VPN for FREE! | Free VPN Service from USA
PPTP Server: getusvpn.com
PPTP Username: free
PPTP Password: See Get US VPN for FREE! | Free VPN Service from USA

—————————————————————————————————-
4 Free Canada VPN ~ Free VPN - Free Canada VPN
VPN Server: freecanadavpn.com
VPN Protocol: PPTP
VPN Username: free
VPN Password: See Free VPN - Free Canada VPN

—————————————————————————————————-
5 Netherlands Free VPN ~ Netherlands Free VPN Service
VPN Server: nlfreevpn.com
VPN Encryption: Enabled ( or Auto )
VPN Username: free
VPN Password: See Netherlands Free VPN Service

—————————————————————————————————-
6 Super Free VPN ~ FREE VPN Service | Super Free PPTP VPN Accounts
VPN Server: superfreevpn.com
VPN Encryption: Enabled (or Auto)
VPN Username: free
VPN Password: See FREE VPN Service | Super Free PPTP VPN Accounts




Türk Telekom Sınırsız İnternet Antizem Pro Vpn


Google Android /RHT/ 


Türk Telekom Sınırsız İnternet Antizem Pro Vpn





Kendi Tarafımca Editlenmis Olan Psiphon ile Bedava İnternet



Öncelikle Apk Linki Aşağıda Verilecektir


Apn Ayarları Normal Mms Ayarlarıdır



apn adı : Farketmez


apn: mms


Kaydedip Cıkalım.



Kurduğumuz Apk Dosayasını Açıp Handler Sayfasına Gelecegiz


Karsımıza Cıkacak Ekranda Görünen Ayarları Yapalım.




Daha Sonra Hic Bir Degisiklik Yapmadan Kaydet Yapalım.



Karsımıza Gelecek Olan Ekranda Tüm Cihazı Tünelle Secelim Ve Devam Edelim.



Gerekli Olan İzinleri Verdikten Sonra İsaretledigim Yere Tıklayalım.




Tıkldıgımızda Karsımıza Cıkacak Olan Ekranda Aynı İslemleri Yapalım.

Tikli Yerlerin Aynısını Seceim.


Makine Adresi Kısmına : 213.161.151.201 yada 212.252.169.217 Yazalım.



Baglantı Nok :8080

Yazıp Geri Gidelim Ve Üstteki Ac Butonuna Tıklayalım Eger Dogru Yaptıysanız Kopmadan Asagıdaki Gibi Baglana Bilirsiniz.




Hızı Gayet İyi Kullanımıda Basittir.



Hız Testi Asagıdadır.




Video'yu İzin Almadan Yapmış Arkadaş Ama Olsun Siz Genede Burdan Bakabilirsiniz




Yapamayan Arkadaşlar Mesaj Atabilir Yada Yorum Yapabilir.


Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.


Beni Bu Şekilde Onurlandıran RelaxHackTeam Ailesine Teşekkür Ederim



Vpnyi Dagıtmak İçin Linki Tıklayın.



Hız Sorunu Yasayan Arkadaslar Asagıdaki Linke Bakın :

     


__________________
Hokus

Pokus



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder