2 Kasım 2016 Çarşamba

İnstagram Kategorisi **RelaxHackTeam** -RHT-

\~İnstagram Hesabınız Çalınmasın (Güvenlik)~/

İnstagram



   
\~İnstagram Hesabınız Çalınmasın (Güvenlik)~/


Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.




Merhaba TURKHACKTEAM.



Öncelikle Konu'da bi gram bile (ç)alıntı yoktur.

Bugünki konumuz, İnstagram hesabınızın çalınmaması için güvenlik önlemleri ve yapmanız gereken bir kaç adım bunlar'ı uyguladıktan sonra "İnstagram" Hesabınızın çalınmasını rahat bir şekilde önliyebilirsiniz, Haliyle Şu "Son" Zamanlar'da böyle olaylar artı, "Güvenlik" Önemli.


Hadi Giriş yapalım ufaktan makalemize, Bu adımlar'ı iyi okuyup, uygulayın instagram hesabınız bu şekilde çalınmaz yani çalınmasını önlersiniz.






\~Fake İnstagram (Giriş) ~/


Fake İnstagram Nedir ? : 
Size takipci,begeni gelicegi söylenir 3-4 bin takipci kasabilirsiniz gibi söylenimde bulunur "İnstagram Begeni-Takipci Siteleri" sizde tabi heveslenir hemen siteye giriş yaparsınız sonra sizi böyle bi ekran karşılar Resime bakınız ; 


Sizi Karşılıcak Ekran ; 


Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.




Böyle bi "Giriş" Sayfası ile karşı karşıyayız, biz buraya "Kullanici Adi" , "Şifre"mizi girdikten sonra bilgilerimiz, Site sahibinin eline geçicektir çünkü orası fake script'tir.



Bunun için yapıcagınız adım : bu kısımda asla, "Kullanici Adi" ve "Şifre"mizi girmemeliyiz, girdigimiz taktirde "Resmen" Site sahibi'ne al hesabım senin olsun demiş oluyorsunuz 


Ama ben hala takipci kasmak istiyorum diyosanız, fake bi instagram hesabı açın ordan deneyin, ama önermem kesinlikle "Hile" ile hiç bir yere varılmaz.


Bunun dışında hala takipci kasmak istiyorsanız "Geri Takip" yani GT yapan hesaplar var, onlar'ı takip edin onlar'da sizi takip edicektir o şekilde kolayca hızlı bi şekilde takipci kasmanız çok zor olmaz, yavaş yavaş ilerliyip büyük yerlere gelmek okadar zor birşey degil, GT yapan hesaplar'ı instagram "Ara"ma kısmı'na Geri takip yazarak bir çok hesap bulabilir, onları takip edenler'e girip takip edebilir sizde hızlı bi şekilde "Takipci" kasabilirsiniz.






Bu kısım'dan anlıcagınız adım şu aslında,"Her Gördügünüz instagram Giriş yeri'ne kesinlikle kullanıcı adı ve şifremizi girmemeliyiz.


Bu adım'ı iyi'ce tekrar tekrar tekrar okuyun.






\~ Sosyal Mühendislik~/


Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.




"Sosyal Mühendislik" Kurban'ı olmayın , bunun için alıcagınız tedbir şudur hemen bi örnek gösteriyim daha için anlamanız için.


-Merhaba. (Hesap'ınızı çalmak istiyen Kişi)


-Merhaba? (Kurban)

-Ya takipciniz neden bu kadar az? (Hesap'ınızı çalmak istiyen Kişi)

-Takipci kasamıyorum çok zor ya neden sordunuz? (Kurban)
-hahaha benim takipcim nasıl (Hesap'ınızı çalmak istiyen Kişi)

-Oha nasıl yaptınız? (Kurban)

-Bi Site var oraya girip giriş yaptım 2 günde bu kadar takipci geldi  (Hesap'ınızı çalmak istiyen
Kişi)


- Cidden mi ya banada verirmisiniz? (Kurban)

- Tabiki'de veririm insanlık ölmedi Buyrun Site ; www.insttakipkasss.com 




Sonra sizi "Fake İnstagram "(Giriş)" Kısmını anlattıgım yer karşılıcak ve böylelikle hesabınız adamın eline geçicek.


"Sosyal Mühendis" Kurban'ı olmamak için biraz zeki olun, herşey'e "Sazan" Gibi atlamayın adam size neden iyilik yapıp takipci kassın ki? her zaman böyle kısımlar'da böyle düşünmekte fayda vardır.






\~"İnstagram" Hesabınızın Çalınmaması için Önlemler~/








\~Şifreniz-Şifre Güvenligi~/



Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.




Şifreniz Güvenli'mi? :




Şifreniz ne kadar güvenli? Şifreniz güvenligi çok önemli aslında "Brute Force" Gibi Saldırı programlarıyla şifrenizi deniyebilir çalabilirler.


Örnek olarak adınız "Bayram" Diyelim , bayram123,bayramm,bayram1 gibi şifreler yaparsanız hesabınızın çalınması "Hacker"ler tarafından (10 dakika) Almaz.

Şifreleriniz'i "BayRaM@12 , @BayraM@45 , B!aY14RamL , " Gibi şifreler yapın böylelikle "Hacker"lerin(İnstagram) Hesabınızı çalması 50-60 yılını alır 


Şifrelerinizi sürekli degiştirin 3 günde bir 2 günde bir Şifrenizi degiştirin.








\~Email-Eposta~/

Email hesabınız bu adımda çok önemli aslında.


Siz "Hacker" Olsaydınız İlk olarak bi hesap çalmak isteseydiniz ilk işiniz, Eposta'yı çalmak olmazmıydı? Hacker degilim , ama şahsen ilk işim eposta çalmak olur.


Eposta adresinizi'de sürekli güncel tutup gizleyin, herkesle hesabınıza girdiginiz (Eposta-Mail) Adresinizi paylaşmayın.



Hangi Mail servisini kullanmalıyım diye sorarsanız, Kesinlikle ("Gmail") i öneririm , Gmail hesabınızı güvenligini yapın yani Telefon dogrulamasını yapmayı unutmayın , eposta güvenligi'de önemlii.





\~Telefon Numarası~/


Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.




Hesabınıza "Telefon Numarası" Eklemek sizin için bi avantaj olucaktır.



Nasıl mı?


Hesabınız çalındı diye "Farzedelim" direk yapıcagınız iş Telefon numarası ile almak olur, Ticket attıgınız zaman İnstagram'a Telefon numarası ile dogruluyabilirsiniz hesabın size ait oldugunu çalındıgını.












Şunuda Belirticem belirtmekte fayda var diye düşünüyorum, Rat Keylogger vs. vs. gibi Virüslere dikkat edelim , Rat keylogger gibi "Virüs"ler yerseniz, Tek İnstagram hesabınız degil tüm "Bilgisayar"ınızda bulunan kişiler verilerniz , Şifreleriniz ve daha bir çok belgeleriniz klasörleriniz Tüm verileriniz Virüs'ü yapan kişiye geçebilir.


Rat,Keylogger gibi çeşitli "Virüs"lerden korunmak için en iyi yöntem iyi bir "Antivirüs".









Bugünki Konumuzu'da böyle tamamlıyalım "Arkadaşlar" Bu adımlara uydugunuz taktir'de "İnstagram" Hesabınız (Asla) Çalınmaz.


Şunu'da Belirtiyim konuyu tamamen kendi bilgi'lerime dayanarak yazdım, kesinlikle alıntı yoktur.





Instagramda reklam nasıl verilir? |-Sh@dow 

İnstagram





 
Arrow Instagramda reklam nasıl verilir? |-Eypiio


Bildiğiniz üzere dünyanın en çok kullanılan fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram geçtiğimiz günlerde sponsorlu reklam adıyla Türkiye’den de reklam alımına başladı. 21 Nisan 2012‘de Facebook tarafından yaklaşık 1 milyar dolar karşılığında satın alınan Instagram’ın böyle bir gelişmeye imza atacağı zaten beklenen bir gerçekti.
Eylül 2015 verilerine göre yaklaşık 400 milyon kullanıcıya ulaşan sosyal medya devinin sponsorlu Instagram reklam adıyla gelirini arttırması gayet normal bir gelişmeydi.
Yaklaşık iki yıldır platform üzerinden Instagram reklam kampanyaları ile ilgili çalışmalar yapan Instagram, 1 Ekim itibariyle aralarında Türkiye, Meksika, Hindistan ve Güney Kore’nin olduğu 30 ülkede daha reklam hizmetini kadame kadame başlatmış bulunuyor.
Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.

Instagram Reklam Oluşturma

Reklam hizmetini her büyüklükte işletmenin kullanabileceği şekilde genişleten Instagram, bu servisi aşamalı olarak kullanıma sunmaya başladı. Her geçen gün daha çok kullanıcıya açılan reklam servisini önümüzdeki günlerde hem Instagram reklamları API’sinden hem de Facebook’un reklam yönetim aracı Power Editor üzerinden kullanılabilecek.
Instagram hesabınızla reklam vermek için Facebook kurumsal sayfanıza giriş yapın ve sağ üst tarafta bulunan “Ayarlar” sekmesine tıklayın.
Ayarlara tıkladığınızda karşınıza gelen sayfada son taraftan Instagram Reklamları butonuna tıklayın.

Sayfanızda eğer Instagram hesabınız kayıtlı değilse aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir “Bir Hesap Ekle” diyerek Instagram bilgilerinizi kaydedin.
Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.

Hesabınızı kaydettikten sonra tek yapmanız gereken Facebook’un reklam yönetim aracı Power Editor üzerinden reklamınızı oluşturmak ve yayınlamak.
Power Editor’da Instagram reklam seti oluşturmak için:
  1. Power Editor’da, sayfanın üst kısmındaki Reklamları Yönet sekmesine tıklayın.
  2. Sayfanın sol kısmındaki  simgesine ve ardından Reklam Seti Oluştur‘a tıklayın.
  3. Reklam Seti Oluştur sayfasında mevcut bir kampanyayı kullanmayı ya da yeni bir kampanya oluşturmayı seçin. Kampanyanız Instagram reklamlarını destekleyen bir reklam verme amacı kullanmalıdır.
  4. Reklam setine bir ad verin ve Oluştur‘a tıklayın.
  5. Yeni reklam setini seçin ve bütçe, plan, hedef kitle, reklam alanı (reklamın yayınlanacağı yer) ve ücretlendirme gibi ayrıntıları belirlemek için sayfanın sağ tarafındaki Düzenle‘ye tıklayın. Bu reklam setinde bulunan reklamların Instagram’da yayınlanmasını istiyorsanız, Reklam Alanları kısmında Instagram‘ı seçin.
  6. Hazır olduğunuzda, yeni reklam setinizi yüklemek için Değişiklikleri Yükle‘ye tıklayın.
Önemli Not: Instagram reklamları aşamalı olarak kullanıma sunulmakta olup henüz sizin kullanımınıza açılmamış olabilir.
    





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder